micheldonkers.nl

less is more

Menu
  • Over
  • Leden:
Menu

Pasta met salsiccia en pomodorini

Posted on mei 12, 2018mei 12, 2018 by admin

Pasta met salsiccia en pomodorini

Hoofdgerecht – 4 personen – 35 min. bereiden 

De Italiaanse keuken is zo veelzijdig en makkelijk dat ik dit recept niet kon laten liggen.

Wat hebben we nodig?

  • 300 gram verse pasta
  • 1 Salsiccia ( of een pittig salami worstje )
  • 1 blikje Pomodorini
  • stuk Parmezaanse kaas
  • Glas wijn tijdens het koken 🥂

De Bereiding:

Zet een pan water op met een snuf zout en kook, zodra het water kookt, de verse pasta 2 a 3 minuten al dente.

Snij onder de salsiccia in stukjes en bak deze voor 5 minuten in een hapjespan, voeg daarna de pomodorini toe en roer om.

Giet de pasta af en voeg deze toe bij de saus en warm dit nog een minuutje op.

Schep de pasta op een voorverwarmd bord en maak af met geraspte parmezaanse kaas.

Gerelateerd

Geef een reactie Reactie annuleren

Search

Categorieën

  • Algemeen
  • Koken
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
© 2021 micheldonkers.nl | Powered by Superbs Personal Blog theme