Pasta met salsiccia en pomodorini

Pasta met salsiccia en pomodorini

Hoofdgerecht – 4 personen – 35 min. bereidenĀ 

De Italiaanse keuken is zo veelzijdig en makkelijk dat ik dit recept niet kon laten liggen.

Wat hebben we nodig?

  • 300 gram verse pasta
  • 1 Salsiccia ( of een pittig salami worstje )
  • 1 blikje Pomodorini
  • stuk Parmezaanse kaas
  • Glas wijn tijdens het koken šŸ„‚

De Bereiding:

Zet een pan water op met een snuf zout en kook, zodra het water kookt, de verse pasta 2 a 3 minuten al dente.

Snij onder de salsiccia in stukjes en bak deze voor 5 minuten in een hapjespan, voeg daarna de pomodorini toe en roer om.

Giet de pasta af en voeg deze toe bij de saus en warm dit nog een minuutje op.

Schep de pasta op een voorverwarmd bord en maak af met geraspte parmezaanse kaas.

Geef een reactie